PRODUKTEN

motorfoto1

WWE Easy

De nieuwe 2.2 kW Water World Electronics motor.

1. Krachtig

2. Compact

3. Degelijk RVS frame

4. Innovatieve Can Bus aansturing

5. Digitale contactsleutels

6. Meedenkend motormanagement

7. Zeer aantrekkelijk geprijsd

 

WWE Light

Heeft u een boot tot 7 meter? Dan zult u zeker de Water World Electronics Light modellen waarderen.
De motoren zijn klein van formaat en geven hoge prestaties. Het met de schipper meedenkend motormanagement zorgt ervoor dat u veilig en zorgeloos kunt varen. Door het extra motorvermogen tijdens het accelereren kunt u eenvoudig manoeuvreren.

Een goed afgeschermde, kleinst mogelijke set van motor, regelaar en batterypack, gekoppeld aan een normale gashendel en een display die iedereen begrijpt. Zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm!

Vermogens:

De lengte, gewicht en rompsnelheid zijn bepalend voor het kiezen van een motorvermogen. Laat u door ons of een dealer adviseren welk motorvermogen geschikt is voor uw boot.

Verkrijgbaar in:

2.5 kW
3.0 kW
4.0 kW

 

 

 

WWE Light Summum
Heeft u een boot tot 8 meter en u wilt de stilste motor in zijn soort? U gaat voor de absolute top? Dan is het Water World Electronics Light.

De motoren geven uniek hoge prestaties en zijn werkelijk muisstil. De overcapaciteit van de motor geeft u nog meer comfort en vaarplezier!
Het met de schipper meedenkend motormanagement zorgt ervoor dat u veilig en zorgeloos kunt varen. Door het extra motorvermogen tijdens het accelereren kunt u eenvoudig manoeuvreren.

Een goed afgeschermde, kleinst mogelijke set van de motor, regelaar en batterypack, gekoppeld aan een normale gashendel en een display die iedereen begrijpt.

Zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. De absolute top!

Vermogens:

De lengte, gewicht en rompsnelheid zijn bepalend voor het kiezen van het motorvermogen. Laat u door ons of een dealer adviseren welk motorvermogen geschikt is voor uw boot.

Verkrijgbaar in:

2.5 kW
3.0 kW
4.0 kW
5.0 kW

 

 

 

WWE Power Summum
Heeft een een zwaardere boot of een rondvaartboot? Dan zijn de Water World Electronics Power Summum modellen iets voor u.
Deze stille motoren geven een uniek hoog vermogen. Het extra acceleratievermogen zorgt voor een enorme boost met manoeuvreren.
Het met de schipper meedenkend motormanagement zorgt ervoor dat u veilig en zorgeloos kunt varen.
De kleinste motor in zijn soort. De “Power Summum” modellen zijn zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm.
Een goed afgeschermde, kleinst mogelijke set van de motor, regelaar en batterypack, gekoppeld aan een normale gashendel en een display die iedereen begrijpt.

Vermogens:

De lengte, gewicht en rompsnelheid zijn bepalend voor het kiezen van het motorvermogen. Laat u door ons of een dealer adviseren welk welk motorvermogen geschikt is voor uw boot.

Verkrijgbaar in:

6.0  kW
7.0  kW
8.5  kW
10.0 kW

 

 

WWE Hibrid

De nieuwe Water World Electronics Hybride serie de oplossing voor elke jacht en sloepen werf.
In Amsterdam mag je waarschijnlijk na 2018 alleen maar elektrisch door de grachten varen. In Overijssel en Friesland, maar ook in Duitsland, heb je al diverse gebieden en routes waar alleen e-boten toegestaan zijn. Met onze nieuwe hybride aandrijfsysteem, ‘HR Duo Power Packs’ geheten, kun je op groot water op diesel varen en in de grachten van de Weerribben en Amsterdam elektrisch.

Betaalbaar, kwaliteit en innovatieve technieken!

Leverbaar vanaf april 2015.

DSCF1632

 

WWE Individual


W
ater World Electronics Individual is een aanvullend aanbod op de standaardmodellen.
Bent u een bedrijf of particulier dat op zoek is naar een uniek elektrisch of hybride aandrijfsysteem?
Een aandrijfsysteem en een frame dat speciaal voor uw schepen wordt gemaakt?
Hier wordt uw voorstelling van de ideale aandrijflijn verwezenlijkt en ontstaan unieke kunstwerken.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.